ΚΑΒΒΑΔΑΣ | ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ
12
page-template-default,page,page-id-12,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Η Επιχείρηση ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1987 .

 

Ιδρυτής της ήταν ο Θανάσης Καββαδάς που με αφετηρία τη γενέτειρά του, μπήκε δειλά-δειλά στο χώρο του εμπορίου με τη διακίνηση και εμπορία των κρασιών Vilitsa. Σύντομα, επεκτάθηκε στην αντιπροσώπευση κρασιών, χυμών, φυσικού και ανθρακούχου μεταλλικού νερού και σταδιακά εισχώρησε στο χώρο των οινοπνευματωδών ποτών, μεταφερόμενος ταυτόχρονα πιο κοντά στην πόλη της Λευκάδας σε ενοικιαζόμενες αποθήκες.

 

Από το 1991-1996 ανέλαβε την αντιπροσωπεία της ΑΓΝΟ (γάλα, παγωτά), διοχέτευσε στην αγορά τις κατεψυγμένες και προψημένες πατάτες και ταυτόχρονα, απέκτησε συνεργασία με τις κυριότερες εταιρείες κρασιών όπως ο Μπουτάρης, ο Τσάνταλης, ο Κουρτάκης, ο Διόνυσος και άλλα οινοποιεία καθώς και με τις μεγαλύτερες εταιρείες οινοπνευματωδών ποτών, εγχώριων και διεθνών.

 

Το 1997 αναλαμβάνει πρώτος την αντιπροσώπευση της μπύρας ΜΥΘΟΥ στο νησί και ήταν σίγουρα εκείνος που την εδραίωσε στη Λευκαδίτικη αγορά.

 

Το 1999 η επιχείρηση διοχετεύει στην αγορά, για πρώτη φορά, τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ και εμπορεύεται τους Κυπριακούς χυμούς Λανίτη.

 

Το 2001 επενδύει στην αγορά μηχανημάτων – ψυκτών νερού, τους οποίους διαθέτει σε επαγγελματικούς χώρους και μη, ενώ παράλληλα εμπορεύεται μεγάλα δοχεία νερού (20lt) κατάλληλα για τα παραπάνω μηχανήματα.

 

Αργότερα, το 2003 , θέλοντας να ανεβάσει εμπορικά την εταιρεία, αποκτά αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία PEPSICO HBH-με τα αναψυκτικά Pepsi Cola, 7up, ήβη πορτοκαλάδα και ήβη λεμονάδα, χυμοί ήβη, Lipton και με το φυσικό μεταλλικό νερό ΗΒΗ-Λουτρακίου.

 

Το 2005, όταν «γεννιούνται» τα κρασιά ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ αναλαμβάνει την αποκλειστική εμπορική διάθεση και προώθησή τους σε όλη την Ελλάδα και το 2006 άλλη μια συνεργασία, αυτή με την Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα γίνεται πραγματικότητα.

 

Είναι πλέον, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες κάβες χονδρικής πώλησης στο νομό της Λευκάδας και στις γύρω περιοχές, έχοντας εισβάλει δυναμικά στο χώρο του εμπορίου.