ΚΑΒΒΑΔΑΣ | ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ & ΣΤΟΧΟΣ
16
page-template-default,page,page-id-16,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Η επιχείρηση εδώ και αρκετά χρόνια διακινεί και εμπορεύεται σχεδόν το σύνολο των οινοπνευματωδών ποτών (σχεδόν πάνω από 1500 είδη) ενώ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και αντιπροσωπείες ποτού, οίνου, αναψυκτικού και εμφιαλωμένου νερού.

 

Από το 2003 που συνεργάζεται με την εταιρεία PEPSICO-HBH, κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τοποθετήσει τα προϊόντα της εταιρείας αυτής στα περισσότερα μαγαζιά ζεστής και κρύας αγοράς της περιοχής. Σημαντικό είναι δε, ότι σε πολλά από αυτά τα μαγαζιά υπάρχει συμφωνία αποκλειστικής διάθεσης μόνο των προϊόντων της Pepsico – Hβη, αρκετά δύσκολο επίτευγμα σε μια περιοχή όπου τα ανταγωνιστικά προϊόντα διακινούνται από αρκετούς χονδρέμπορους.

 

Ο Θανάσης Καββαδάς, διαθέτοντας έντονο δυναμισμό, προωθεί αποτελεσματικά τις ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Τα κρασιά αυτά αποτελούν ένα κατεξοχήν Λευκαδίτικο προϊόν, άριστης ποιότητας που έχουν γίνει πλήρως αποδεκτά από τον Λευκαδίτικο λαό και όχι μόνο.

 

Σήμερα, τις ΠΛΑΓΙΕΣ εκτός από σχεδόν κάθε γωνιά του νησιού, μπορεί κάποιος να τις συναντήσει στο Αγρίνιο, όπου έχει αναλάβει την διακίνησή τους μια από τις μεγαλύτερες κάβες της περιοχής και στην Αθήνα, στα καταστήματα του Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ Α.Ε.Ε.

 

Προσωπικός στόχος και μέριμνα του ιδρυτή και διευθυντή της επιχείρησης αλλά και του συνόλου των εργαζομένων της παραμένει πάντα η ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της με συνέπεια και σεβασμό προς τις απαιτήσεις τους.